tisdag 20 mars 2012

Vattkoppor igen...

Så ja, nu har vi vattkoppor igen, denna gången är det charlies tur!!
Det tog längre tid än vad vi trodde innan han fick det!! Men de första kom i söndags!
Och inna detss så har hela familjen haft magsjuka!! Som Chatrlie drog hem från dagis i Torsdags! Bläää...så det började med Charlie som blev sjuk natten till i fredags....sen på lördagen kände både jag och Calle att det var något på gång....jag var på jobbet halva dagen innan det kände något.....calle kände det redan på morgonen! När jag kom hem vi ca 13 tiden så låga calle och hade frossa...spydde...och...ja, ni vet...det kommer ju från alla håll! Jag började spy på eftermiddagen!!! Usch! Ellinora var hos sin pappa och ringde kl 7 på söndag morgonen och hade spytt! =( Men Ellinora fick det väldigt lindrigt...spydde 1 gågn den var hon typ bra!
Men fy alltså vilken sjuka! Har inte haft det som vuxen utan bara som barn!

Så sjukorna fortsätter i vårat hem...men nu har jag bestämmt att efter kopporna nu så ska vi vara friska...hur länge som helst!! =) Bra va!?! =)

Idag så har jag jobbat och calle har varit hemma med lill koppan! Imorgon och torsdag är det min tur att vara hemma...man måste ju försöka dela upp det!

Idag fick jag även veta och jag fick tillbaka eller skulle betala tillbaka på skatten! och i år fick jag tillbaka!! Är SÅÅÅÅ glad! det var mer än väntat! =) Riktigt nice! Känns kanon!

ha det så bra min vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar