torsdag 9 juni 2011

Vernisage o Underhållning!

Idag har vi varit på vernisage på Ellinoras skola! Det började med sång och dans o massa annan underhållning från lilla förskoleklassen! Underbart! Efter det så blev det varnisage på mkt dom gjort under året som gått! Ellinora har varit jätte duktig och hennes grejer var jätte fina. Duktig tjej! Mycket stolt mamma!

Idag har det varit mulet o lite regn då och då! Så vi har inte varit ute idag! Men jag hann måla ett varv på Charlies stol så nu är det inte jätte långt kvart tills den e klar! Den behöver väl ett lager till typ!

Lille-mann sover ju inte alls lika mkt på dagarna längre, det är stor skillnad!
Och som det lilla monstret han är så vill han vara på mej hela tiden! Går mest runt med han i bärselen nu om dagarna! Men det är väl en period som det msta "påhitten" är!

Imorgon blir det att vi ska på student firande! Det är inom Calles släkt. Så på med fin kläderna imorgon och iväg vid 18 tiden! Ska bli trevligt.

Lördag kväll ska vi hem till mamma och pappa som bjuder på mat! Vi blir några stycken, det är Calles familj och min familj. Det är många som fyllt år så vi ska fira dem lite! Det är Calles mamma, Pål, pappa och Calle! Calle fyller ju på lördag, de andra har fyllt!
Så det blir jätte kul! Pål kommer till Kristianstad imorgon! Men jag träffar inte honom försen lördag! Längtar!

Just nu sitter Ellinora och busar med Charlie så han  tjuter i skratt! UNDERBARA UNGAR!
Han giller verkligen Ellinora. Han blir glad så fort han ser henne! Kul! Precis så det ska vara!

Nej nus ka vi göra i ordning Ellinora för natten! Hon har så svårt att somna nu för tiden!! Så der gäller att börja i tid!!

Ha en mysig kväll i det lite ruggiga vädret!

2 kommentarer:

  1. Underbara du och underbara barnbarn tycker Pappa

    SvaraRadera
  2. Jag har världens bästa familj och det har du med! Längtar till lördag! Kram/ Bror

    SvaraRadera