torsdag 7 april 2011

STORM!!

Fy vad det blåser idag! Helt sjukt ju!

Imorse vaknade vi alla sjukt sletna!! Charlie har hållt låda i natt!! Flera gånger! Snacka om att alla nätter och dagar ser olika ut med en liten bebis! Finns  inte en dag som e lik den andra!
Men hela dagen har han varit på toppen humör, vaken ganska mycket faktiskt!
Farmor kom en liten sväng och vi åt frukost tillsammans!
Jag har tvättat lite idag oxå och plockat undan lite. Vid 13.30 så var det dags för BVC, vägning och mätning! Nu e vår älskade Charlie 62cm lång och vägde 5900g! Han är en riktig bjässe! hihi! Inte ens 2 månader och e så stor, väldig skillnad jämfört med Ellinora! När Ellinora var 3 månader gammal så vägde hon lika mkt som Charlie gjorde när han föddes! SJUKT!!
Men de e ju kul, då har jag fått uppleva både en stor och en liten bebis!
Idag fick jag ringa efter hjälp, våra takplåtar på ena gaveln blåste bort!!! Calle hade inte möjlighet att komma från jobbet, så jag ringde pappa och kollade med han! Han kunde, tog med sig Isak oxå! Det var Isak som fick klättra upp på taket och ta ner den sista som hängde kvar i 1 spik!!! Så 2 plåtar flög ner av blåsten! Helt sjukt ju! Antagligen satt dom väl inte jätte bra, men ändå! Men det finns något positivt även i detta, de är att vi ska byta plankorna på den gaveln, så nu behöver vi inte ta bort plåten!! =)

Idag blev det spagetti o köttfärssås till middag! Båda barnen har varit på strålande humör! Skönt!
Nu e Calle i garaget och Charlie sitter i sin "gunga" och sover, Ellinora har  precis strykt några kökshanddukar och nu sitter vi bara i soffan jag och min kära "Loppi"
Hoppas ni har haft det bra i stormen!
Tack för hjälpen pappa o Isak!

 Ny napp m hans namn på!
 Glada ungar!
Ellinora stryket för fullt!

1 kommentar:

  1. Tack sjäv Smulan! Ja, att vara småbarnsförälder är alltid spännade. Man vet inte från dag till annan hur den kommer att bli, och alltid olika. Hopas ni får en lugn skön kväll och natt sm vi kan läsa om morgon som skööön! Pappa

    SvaraRadera