söndag 1 maj 2011

Första Maj!

God kväll, hoppas att ni har haft en lika bra Valborg och första Maj som jag har haft!
Valborg firade vi med Pernilla, Pierre och lilla Louie! Jätte trevligt verkligen!
Vi var här hemma. Vi grillade jätte god fläskfilè, hade klyftpotatis, majs,sparris, sallad och sås till! Det var super gott!!! När klockan närmade sig halv 8 så samlades vi uppe vid skolan för att gå fackeltåg ner till den stora fina brasan. Ellinora var så duktig och bar facklan hela vägen ner till badplatsen. Alla med facklor samlades i ring runt den stora högen och 1,2,3 sen så kastade alla sina facklor!!
Ville man så kunde man köpa korv,kaffe,kaka och massa godis. Ellinora spelade på choklad hjulet, vann dock inget med hon var nöjd ändå!
Sen så gick vi hem, satt och pratade en bra stund, sen var det dags för lilla familjen att köra hem!
Det här måste vi göra om! Kanon trevligt!

Idag har det varit lite fix bara! Calle har klippt gräset, trimmat alla kanter och städat HELA garaget! Han har varit super duktig!!
Själv har jag tvättat, städat undan, solat, gjort inpackning i håret och tagit en lååång dusch! Duktig Maja, haha! *not*
Sen åt vi med Calles mamma o man! Gott!
Nu är det BB-veckofinal! KUL!
Undrar vem som åker ut ikväll......

Nu när jag sitter här i soffan så skulle man haft en OnePiece o myst i! *snyft*
 Här bjuder jag på en bild från brasan! Ha en underbar kväll!

2 kommentarer:

  1. Låter som en rolig Valborg kära syster! Vi var i Lund hos Adam och Annina och hade en superhärlig afton med god mat och trevligt sällskap (vi var ca 15 pers.) Vi ses i slutet av veckan, ska bli fint. Kram /Storebror

    SvaraRadera
  2. Pappa säger....
    Låter som en kul, trevlig och bra helg. Det har vi haft också. Sent blev det men roligt. Snart kommer ännu en rolig helg med dop av dina två barn. Det ser vi fram emot.

    SvaraRadera